Primarul din Fărcăşeşti, şocat de condamnarea la închisoare

Primarul din Fărcăşeşti, şocat de condamnarea la închisoare

307
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Tribunalul Gorj a decis ca fostul edil al comunei Fărcăşeşti, Constantin Pârvulescu, să stea opt ani în închisoare, pentru o mită de 350.000 de euro. Avocaţii fostului primar au formulat vineri apel împotriva sentinţei judecătorilor gorjeni.

Pantelimon Manta, avocatul lui Pârvulescu, se aşteaptă la casarea sentinţei cu trimitere spre rejudecare, întrucât au fost refuzate probele solicitate

Constantin Pârvulescu a fost şocat când a aflat că va trebui să stea opt ani în puşcărie, din care unul a fost executat deja prin măsurile de arestare preventivă. Fostul edil le-a cerut avocaţilor săi să solicite la Craiova achitarea sa. „După părerea mea, probele sunt extrem de subţiri. Niciodată nu a recunoscut că a luat mită. El afirmă constant că denunţătorul Barna mereu a venit în întâmpinarea anumitor doleanţe ale lui. Sigur că el a fost şocat, dar încet-încet îşi revine şi ne cere să mergem în continuare”, a declarat Pantelimon Manta, avocatul lui Constantin Pârvulescu. Fostul primar din Fărcăşeşti este acuzat că a luat şpagă de 350.000 de euro la atribuirea a 34 de contracte de achiziţie publică, în perioada 2000-2008. Acesta va trebui să-i plătească denunţătorului, nimeni altul decât patronul firmei care a efectuat lucrări în localitate, peste un milion de lei. Bunurile lui Pârvulescu se află deocamdată sub sechestru. Nu doar apărătorii lui Pârvulescu au formulat apel împotriva sentinţei de la Gorj, ci şi reprezentanţii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Craiova, care cer o pedeapsă mai mare.

Mihai Craioveanu



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.