Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

309
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 04.03.2012, în jurul orei 15:00, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Calafat aflat în executarea serviciului de patrulare a oprit pentru control două autoutilitare la volanul cărora au fost identificaţi S.ADRIAN, 31 de ani şi A.CĂTĂLIN, 30 de ani, ambii din localitate.

Ca urmare a verificărilor efectuate a rezultat faptul că autorizaţiile provizorii de circulaţii erau expirate, vehiculele nefiind înmatriculate.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile  OUG 195/2002.

 

  •  

 

În aceeaşi zi, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier au înregistrat cu aparatul radar un autovehicul care se deplasa pe B-dul 1 Mai cu viteza de 87 km/h. Poliţiştii au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea, moment în care s-a procedat la urmărirea acestuia.

La scurt timp vehiculul a fost blocat în trafic de către poliţişti, la volan fiind identificat C.NARCIS, 24 de ani, din sat Hunia, judeţul Dolj. Din cercetări rezultând faptul că doljeanul avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice  suspendat.

Persoanei în cauză i-au fost întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002-R.

 

  •  

 

În jurul orei 17.30, un echipaj de siguranţă publică format din poliţişti ai Sectiei 6 Politie și jandarmi din cadrul G.J.Mb. Craiova în timp ce executa serviciul de patrulare  l-a depistat pe V.A., de 16 ani, din municipiu în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere. 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.