Solomon despre uniunea imposibilă cu PDL-ul lui Berceanu: Ei pierd. Cine înjură...

Solomon despre uniunea imposibilă cu PDL-ul lui Berceanu: Ei pierd. Cine înjură se recunoaşte învins!

376
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Primarul Antonie Solomon a declarat azi că nu va răspunde la înjurăturile adversarilor, cu referire directă la preşedintele PDL Dolj, Radu Berceanu, care tocmai ce l-a numit “puşcăriaş”.

 

Întrebat despre soarta integrării UNPR în mişcarea populară şi a unei posibile colaborări cu PDL la alegerile locale, combătută acerb de Berceanu, inclusiv în şedinţa Colegiului Director al PDL de ieri, Antonie Solomon pare resemnat să candideze fără sprijinul democrat-liberalilor în alegeri.

“Treaba lor, dacă nu vor să colaborăm. Ei pierd! Am văzut că iar m-au înjurat ieri, m-au făcut puşcpriaş. Eu nu o să mai răspund la asemena înjurături. După părerea mea, cel care începe să injure înseamnă că îşi recunoaşte înfrângerea. Auzi, puşcăriaş! Eu am fost luat de procurori pentru că am dat o autorizaţie de construire pe care mă obliga legea să o dau şi pentru că am lungit un traseu de autobuz. Dacă asta înseamnă în mintea lor că am furat, asta e! Să fie sănătoşi”, a declarat Solomon.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.