Obligaţii declarative cu termen săptămâna aceasta

Obligaţii declarative cu termen săptămâna aceasta

326
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Olt anunţă contribuabilii olteni că în săptămâna 5-11 martie trebuie depuse cinci declaraţii fiscale. Prima dintre acestea este declaraţia 092, privind schimbarea perioadei fiscale pentru persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA, care utilizează trimestrul calendaristic ca perioadă fiscală şi care efectuează o achiziţie intracomunitară taxabilă în România, ce trebuie depusă până pe 7 martie. Celelalte patru obligaţii trebuie depuse până pe 10 martie.

 

„Contribuabilii trebuie să depună următoarele documente: formularul 010, Declaraţia de înregistrare fiscală/de menţiuni pentru persoane juridice, asocieri şi alte entităţi fără personalitate juridică; formularul 070, Declaraţia de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni pentru persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere; formularul 020, Declaraţia de înregistrare fiscală/Declaraţie de menţiuni pentru persoane fizice române şi formularul 096, Declaraţia de menţiuni privind anularea înregistrării în scopuri de TVA în condiţiile art. 152 alin. (7) din Codul Fiscal, în cazul persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 153“, a precizat Mihaela Marinescu, purtător de cuvânt DGFP Olt.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.