Prefectul Giugea, la şedinţă de partid

Prefectul Giugea, la şedinţă de partid

391
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Şi nu vorbesc aici de audienţele pe care i le acordă şeful său de partid, Radu Berceanu, în biroul de la prefectură…

Săptămâna trecută, prefectul de Dolj, Nicolae Giugea, a nimerit fix la sediul PDL Dolj, unde s-a întâlnit din nou cu Berceanu, care-l vizitase deja în prefectură, dar şi cu alţi membri ai PDL.

 

Trecem peste miezul întâlnirii, care va face subiectul altui text, pentru a ne axa pe legalitatea vizitei prefectului în sediul partidului care l-a numit. Totalmente neinspirat, dar şi asta e o altă poveste. Aşadar, să înţelegem că, vineri, a fost ziua porţilor deschide la PDL? Sau că secretăricile de partid au stat la uşă în acea zi şi au invitat trecătorii la o şedinţă cu Berceanu, aşa, pentru transparenţă? Sau, să nu fi fost relevante minişedinţele de partid din biroul prefectului, prin care toţi directorii PDL tranzitează fără nici o treabă administrativă, motiv pentru care Brceanu să-i fi solicitat pe toţi la sediu? Ar mai fi variante, de exemplu cu telefoanele care nu prea funcţionează între pereţii groşi ai prefecturii sau cu telefoanele care funcţionează nesperat de bine între aceiaşi pereţi…

 

Marian Bădîrci



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.