Craiova. Asfaltare demarată pe fond de judecată

Craiova. Asfaltare demarată pe fond de judecată

467
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Şantierul pentru reabilitarea bulevardelor Tineretului şi Olteniei, din Craiova, a fost inaugurat luni, o dată cu instituirea restricţiei rutiere pe un sens al ambelor artere intrate în reparaţie. Firma câştigătoare a licitaţiei proiectului, în care mai este inclusă reabilitarea a patru străzi, este Delta ACM ’93.

Investiţia este însă una cu cântec. Licitaţia a fost câştigată “cu chiu, cu vai”, după ce autoritatea contractantă a fost obligată să modifice documentaţia de atribuire, considerată de Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor discriminatorie. După atribuire, Primăria Craiova, în calitate de autoritate contractantă, a fost chemată în instanţă de Erpia SA, pentru că a dat contractul în temeiul unui ordin al ANRMAP, 509 din 2011, apărut după demararea procedurii de achiziţie publică. Erpia a pierdut printr-o decizie discutabilă a instanţei, aşa că Primăria Craiova şi Delta ACM ’93, abonatul său principal în ultimii trei ani, s-au văzut cu sacii în căruţă şi s-au apucat, iată, de treabă. Să nu fi aflat că Erpia a solicitat instanţei revizuirea pe fond, în dosarul 462/54/2012, cu termen 13 martie 2012?

 

Nouapresa.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     28-09-2008
    Mesaje
    36

    era si cazul sa faca si aceste strazi ca rupeai masina

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     17-09-2008
    Mesaje
    77

    Frate in Brazda cand ajung cu asfaltarea??Ca in Craiovita asfalteaza din 2 in 2 ani…

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-03-2012
    Mesaje
    0

    De acord cu asfaltarea ,dar cu spatiile verzi si cu pomii ce au ????? De ce nu se fac si spatii de joaca pentru copii ?????….sau se vor juca in noile parcari printre masini !?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.