Tratament naturist balonari, sindrm intestin iritabil cu probioticele acidophilus (p)

Tratament naturist balonari, sindrm intestin iritabil cu probioticele acidophilus (p)

2.335
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Daca ne mentinem suplii nu inseamna intotdeauna ca suntem si sanatosi. Nu este decat o conceptie gresita pe care o au unii dintre noi. Chiar si dacă avem o greutate mediocra, ne putem mentine în continuare sănătoşi. Oamenii de multe ori recurg la practici nesănătoase, în scopul de a rămâne slabi. În loc sa manance corespunzator, ei recurg la diete drastice, care duc la complicaţii ulterioare. Indicat este sa inlocuim produsele alimentare dure si uscate cu cele moi sau lichide si sa ne aprovizionam cu doza zilnică necesara de minerale, vitamine, enzime si lichide. Este nevoie si de un echilibru bun între alimentaţie şi exerciţii fizice.

Sistemul digestiv trebuie sprijinit de o alimentaţia sănătoasă. Avem posibilitatea să adăugam alimente bogate in fibre, cum ar fi legumele, verdeturile si produse naturale probiotice gasite in unt, lapte de soia şi alte produse lactate. Acest lucru aduce cu sine o digestie excelentă. Acidophilus si bifidus sunt bacterii prietenoase care se gasesc cel mai adesea in produsele lactate si sunt omniprezente in sistemul nostru digestiv. Aceste bacterii prietenoase sunt cele mai bune laxative ale naturii. Acestea impreuna cu fibele alimentare nedigerabile oferă persoanelor acel sentiment de plenitudine, care rezultă într-un consumul mai redus de alimente.

În conformitate cu Organizaţia Mondială a Sănătăţii, OMS, o persoană este considerată sănătoasa dacă corespunde atat din punct de vedere fizic, cat si mental si emotional. În scopul de a rămâne sănătoşi ar trebui să evitam alimentele care sunt bogate în grăsimi, zahăr, alimentele bogate in calorii, extrem de rafinate, prelucrate, deoarece acestea sunt sarace in valori nutritive. Salatele cu unele adaosuri de sare sau de fructe în timpul pauzei fac o gustare excelenta si sanatoasa. sau cereale germinate sunt, de asemenea, bune pentru gustari. Seminţele înmuiate în apă peste noapte isi activeaza enzimele şi le face mai usor de digerat. Nu trebuie sa evitam alimentele bogate în proteine, cum ar fi laptele, brânza şi untul, dar nu trebuie consumate in cantitati foarte mari. Mancatul excesiv duce la o epuizare a enzimelor din organism. Deoarece există o presiune mai mare asupra pancreasului pentru secreta cantitati mai mari de enzime decât în ​​mod normal, enzimele incep sa se consume în acest proces.

Ştiaţi că exerciţiile fizice ajută la digestie? Da, acestea promovează o sănătate bună şi îmbunătăţesc funcţiile sistemului digestiv. Băuturile calde, cum ar fi ceaiul din plante poate ajuta la o digestie mai buna decât băuturi reci sau gazoase. Psyllium sau tărâţele, seminţele şi cereale promoveaza, de asemenea, digestia. Lactobacillus acidophilus este un ajutor digestiv, aceasta se găseşte din belşug în produsele alimentare, cum ar fi iaurtul. Il putem folosi pentru micul dejun sau snacks-uri, sau putem consuma chiar si suplimente cu Lactobacillus acidophilus pentru a corecta sistemul digestiv.

Sindromul de colon iritabil (IBS) este o tulburare functionala a tractului gastro-intestinal, foarte des intalnita datorita stilului de viata nesanatos si factorilor de mediu si stres. Acesta este caracterizat prin prezenţa următoarelor simptome: dureri abdominale sau distensie, frecvenţa haotica a tranzitului intestinal, constipatie / diaree, secretii anormal de mari de mucus din colon, balonare, flatulenţă, greaţă, anorexie, dureri de cap si depresie .

Sindromul de colon iritabil este o afectiune cronica, care s-a estimat ca afecteaza aproximativ 15% din populaţie, femeile fiind afectate de două ori mai frecvent decât bărbaţii. Posibilii factori care pot contribui la sindromul de intestin iritabil includ alergiile alimentare, intoleranta la lactoza, consumul excesiv de tărâţe de grâu, infecţii parazitare sau candidoza, în special medicamente antibiotice, tulburările metabolice, cum ar fi hipotiroidia şi factorii psihologici cum ar fi stresul, anxietatea şi depresia.

Simptome de IBS variază de la persoană la persoană. Unele simptome pot fi un simplu inconvenient, usor de acceptat, dar altele pot avea un impact major asupra multor aspecte de zi cu zi. Cauza exacta a IBS este încă necunoscuta; cu toate acestea, cercetarile au aratat ca un dezechilibru între bacteriile „bune” şi „rele” din intestin poate juca un rol semnificativ. Suferinzi de IBS tind să aibă un nivel mai scăzut de bacterii „bune”.

Creşterea aportului de fibre alimentare poate duce la o reducere a simptomelor sindromului de intestin iritabil, mai ales atunci când este vorba de constipaţie. Acidophilus, o bacterie benefica, ne poate oferi protecţie împotriva bacteriilor dăunătoare. Este esenţial pentru menţinerea sănătăţii şi actioneaza ca un gardian împotriva organismelor dăunătoare. În mod normal, acidophilus este gasit in intestine unde promovează un echilibru intestinal sănătos. Dar după utilizarea de antibiotice, nivelul de acidofilus prezent scade, si odata cu acesta scadere, bacteriile rele se inmultesc iar sistemul digestiv va avea de suferit.

Acidophilus with psyllium are in compozitia sa bacterii bune, atent selectionate si fibre alimentare din seminte de Plantago ovata care impreuna ajuta la o mai buna functionare a tractului digestiv. Acidofilus Calivita ajuta la descompunerea alimentelor si la sintetizarea nutrientilor iar fibrele au rolul de a le transporta prin intestine, astfel facilitand digestia.

Pentru mai multe detalii si posibilitate comanda, vizitati: Acidophilus



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […] Exercita o actiune antibacteriana, antiinflamatoare, antivirala, antimicotica în infectii virale si bacteriene, în procese inflamatorii cu diversa localizare. Încetineste dezvoltarea virusilor si a altor microorganisme patogene. In plus poti arunca o privire pe acest post: http://www.craiovaforum.ro/stiri/sanatate/tratament-naturist-balonari-sindrm-intestin-iritabil-cu-pr… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.