Lia Olguța Vasilescu e convinsă că PSD nu o va trăda la...

Lia Olguța Vasilescu e convinsă că PSD nu o va trăda la alegeri, dar recunoaște că Solomon și-a încercat norocul

466
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pe blogul personal, senatorul PSD, Lia Olguța Vasilescu, candidatul USL Dolj, la Primăria Craiova la alegerile din această vară a comentat evenimentele din ultimele zile, mai exact refuzul lui Radu Berceanu de a face alianță cu UNPR Dolj.

Lia Olguța Vasilescu i-a transmis lui Antonie Solomon să-și ia gândul de la o eventuală tradare din partea PSD, însă în același timp recunoaște că acesta a încercat să îi pună piedici să ajungă candidatul USL.

”Speranţa lui este ca organizaţia locală a PSD îşi va trăda candidatul, ca să-i ofere lui o nouă şansă de a câştiga! Îi dau o veste proastă! Nu-şi face bine calculele! În plus, în spatele meu sunt trei partide, reprezentând 65 la sută în Craiova, iar el e cu UNPR-ul, dar şi cu mulţi bani din prăduială, e adevărat! Totuşi, diferenţa dintre armate e cea dintre un avion şi o roabă!”, declară Lia Olguţa Vasilescu pe blogul personal.

Lia Olguţa Vasilescu i-a transmis lui Antonie Solomon că ştie care este miza lui la aceste alegeri, însă nu-i va face nici o concesie pentru că este o luptă “între un  system profund corrupt şi alternativa”.

“Şi acum doar între noi, Aurică… Tu chiar crezi că intram într-o luptă în care şansa mea nu exista? Sau tocmai de aceea ai făcut tot ceea ce e omeneşte posibil să nu iau candidatura, din partea USL şi să primeşti un contracandidat puternic ca puiul de curcă? Nu vezi că nu-ţi iese nimic? Eu îţi urez noroc în viaţă! Niciodată nu m-am bătut cu victime, ci doar cu oameni puternici şi nu-mi amintesc să fi ieşit şifonată! Cu tine o să fac o excepţie, pentru că ştiu care e miza ta: la primărie sau… unde nu-ţi doresc… Din păcate, însă, nu pot să-ţi fac concesii! Pentru că bătălia nu e între Aurică şi Olguţa! Ci între un sistem profund corupt şi alternativa!”

Sursa: http://ponturidespre.ro



6 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     11-01-2011
    Mesaje
    49

    ASA ESTE,EA ESTE CEL MAI PUTERNIC CONTRACANDIDAT !!! OLGUTA,LASA-NE ,DE CE VREI SA NE PLICTISESTI ?…AAA…INCA CEVA: TU ESTI ROABA IN ACEASTA BATALIE…

  2. #2
    OnLooker
    Data de inscriere
     30-10-2005
    Locatie
     In the future
    Mesaje
    6495

    „alternativa” … la furat cu „experienta”

    Regulile ForumuluiCONCURS: PARIURI FOTBAL SEZON 2011-2012
  3. #3
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    917

    Olguto ai mai multe sanse centura lasa-te de treaba asta cu politica nu e de tine nici tu nu stii ce vrei si pe ce pamant traiesti toata lumea comploteaza in potriva ta e un complot la nivel mondial sa stii

  4. #4
    Junior
    Data de inscriere
     22-03-2009
    Locatie
     On the runway
    Mesaje
    86

    ” Pentru că bătălia nu e între Aurică şi Olguţa! Ci între un sistem profund corupt şi alternativa! ”……oare cui crede ca se adreseaza aceasta prefacuta cu replicile astea de prost gust ….. poi ea numeste psd-ul alternativa ???alternativa la ce ?la aceiasi fauritori ai mafiei si coruptiei din romania ??la cei care au dat romania pe mana ” baietilor destepti ” care au distrus tot in tara asta??dincolo de replici rasuflate si manipulari ordinare exista totusi faptele care nu trebuie ignorate acolo unde inca mai exista memorie colectiva !!

  5. #5
    Spammer
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    2479

    Atentie la ce s a intamplat in Rusia cu Putin cand presedinte cand premier ,PDL UNPR e totuna, cu cat vor avea mai multe primarii ,cu atat ne expunem riscului de a fi precum rusii .Din pacate am ajuns in situatia de a alege raul cel mai mic .

  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-10-2011
    Locatie
     Craiova / Bresti
    Mesaje
    350

    Cred totusi ca vor fi prosti care sa o voteze.. Dar macar sa nu fie prea multi

    Somnul ratiunii naste monstri!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.