Polivalenta are probleme cu mobila

Polivalenta are probleme cu mobila

312
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cea mai problematică investiţie a Primăriei Craiova continuă să fie tot Sala Polivalentă. Primarul Antonie Solomon a spus, ieri, că finalizarea acesteia este întârziată din cauza unei licitaţii pentru partea de mobilier. “Nu sunt probleme de finanţare, dar este o licitaţie pentru mobilier şi tot ce înseamnă acareturi acolo. Am înţeles că s-ar fi adjudecat, dar că sunt nişte contestaţii, nu ştim precis. Mâine (n.r. – astăzi) pleacă viceprimarul Sas (n.r. – Teodor Sas) la Bucureşti şi Dorina Preduş (n.r. – director al Direcţiei de Elaborare şi Implementare Proiecte din cadrul Primăriei Craiova) la Bucureşti pentru a vedea cum stau lucrurile”. Primarul crede însă că inaugurarea Sălii Polivalente nu poate fi amânată mai mult de două luni, astfel încă în mai ar trebui să fie gata.

 

Sursa: cvlpress.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    916

    Oare problema este: cine face cel mai prost mobilier care sa arate cel mai bine si sa fie cel mai ieftin sa ne ramana si noua celor de sus cat mai mult? chiar nu sunt firme de mobile bune cred ca glumeste

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     07-02-2006
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    229

    hai cu white sensation. lasati mobila.

    Uploaded with ImageShack.us

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.