DOLJ: Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

DOLJ: Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

292
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

În noaptea de 05/06.03.2012,  în jurul orei 01.00, în comuna Desa, lucrători din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare aflaţi în executarea serviciului l-au depistat în trafic pe M.ADI, 33 de ani, din localitate în timp ce conducea o autoutilitară, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

M.ADI a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior acestuia fiindu-i recoltate biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

 

În aceeaşi noapte, pe DN55A, în comuna Poiana Mare, poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare l-au depistat în trafic pe D.CONSTANTIN,  43 de ani, din localitate în timp ce conducea un vehicul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

D.CONSTANTIN a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior cel în cauză a fost condusla Spitalul MunicipalCalafat unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală şi continuă cercetările în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002.

 

 

Ieri, 5 martie a.c., la ora 1300, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi de către B.ADRIAN, 21 de ani, din comuna Melineşti cu privire la faptul că, în noaptea de 04/05.03.2012, persoane necunoscute i-au produs avarii autoturismului proprietate personală, pe care îl avea parcat în faţa locuinţei.

La faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală 1 Craiova care a demarat investigaţiile, la scurt timp fiind identificat B.EUGEN, 26 de ani, cu domiciliul în comuna Fărcaş.

Din primele cercetări a rezultat faptul că acesta în noaptea de 04/05.03.2012  în timp ce conducea un autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a avariat autoturismul părţii vătămate. De asemenea, s-a stabilit faptul că acesta avea permisul de conducere suspendat.

În cauză poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile legale.

 

 

La data de 05.03.2012, în jurul orei 15.30, un echipaj al Secţiei de Poliţie Rurală 3 Bucovăţ l-au depistat pe B.COSTEL, 50 de ani, din comuna Bucovăţ în timp ce conducea un autoturism  având o alcoolemie de 1,39 mg/l alcool pur în aerul expirat.

B.COSTEL a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă nr. 1 Craiova unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările în conformitate cu prevederile legale.

 

 

Aseară, în jurul orei 23.00, un echipaj de siguranţă al Secţiei 3 Poliţie aflat în executarea serviciului de patrulare, pe strada Caracal, a observat un autoturism al cărui conducător, la vederea echipajului, a demarat în trombă.

Poliţiştii au procedat urmărirea acestuia şi cu sprijinul unei alte patrule a fost oprit autoturismul în cauză. Astfel, conducătorul auto a fost identificat de către poliţişti ca fiind vorba despre T.ROBERT, 25 de ani, din Craiova.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.