OLT: Spătaru, finul chestorului Stoica, arestat preventiv pentru 20 de zile

OLT: Spătaru, finul chestorului Stoica, arestat preventiv pentru 20 de zile

258
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

El este cercetat în dosarul privind un grup infracţional suspectat de evaziune fiscală şi spălare de bani prin care a fost produs un prejudiciu de aproximativ 20 de milioane de euro.

 

„Regele asfaltului” a primit liniştit vestea arestului. După prânz, când i-a expirat ordonanţa de reţinere pentru 24 de ore şi după ce a semnat mandatul de aducere, piteşteanul a plecat cu una din maşinile sale de lux la un club select din Drobeta Turnu Severin. La întoarcere, s-a înfăţişat încrezător, iar aseară, după decizia judecătorului, a plecat direct în arestul poliţiei.

Mandat de arestare preventivă a primit şi Ion Mihai, unul din capii reţelei de evazionişti, care după audieri nu a mai stat să primească decizia judecătorului.

Anchetatorii i-au confiscat două maşini, un Mercedes X 6 şi un Audi A 6. Spătaru şi liderii grupului infracţional acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani, Mihai Gheorghe şi Mihai Ion, au fost daţi, luni dimineaţă, în consemn la frontieră.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.