Mărinică Dincă propune câte 1000 de euro pentru fiecare nou-născut

Mărinică Dincă propune câte 1000 de euro pentru fiecare nou-născut

330
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În urma celui mai recent recensământ, s-a ajuns la concluzia că populația craioveană are cu 40.000 de locuitori mai puțini decât în mod normal. Ca o măsură pentru creșterea natalității, Mărinică Dincă, viceprimarul Craiovei, a propus suma de 1000 de euro pentru orice nou-născut cu părinți craioveni.

Acesta a mai spus că banii respectivi ajung pentru nașterile care ar avea loc în fiecare an. „Am făcut niște calcule și sunt suficienți bani pentru 2000 de nașteri într-un an, iar acest număr ar fi varianta optimistă, pentru că în realitate, se nasc mult mai puțini copii”, a precizat Mărinică Dincă.

Suma de 1000 de euro ar proveni din fondul pentru bunuri și servicii, care este de 8.400.000 lei. Această propunere ar urma să fie dezbătută într-o ședință, în luna aprilie, spre aprobare.

Diana Zamfir



4 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     09-05-2006
    Mesaje
    5

    degaba da 1000 de E…sa cresti un copil costa mult. Doamne fereste sa se mai si imbolnaveasca de ceva…sa ti l omoare altii prin spitale.

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     11-04-2008
    Locatie
     Nord , Craiova
    Mesaje
    877

    Doamne Fereste , ar creste numarul tiganilor

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     23-09-2006
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1035
    Citat Mesaj initiat de GrAnDe
    Doamne Fereste , ar creste numarul tiganilor

    Exact, o sa se puna pe facut copii iar Mercedesele, cate 4-5 acolo

    Dinca vrea sa-l intreaca pe Solomon la viitoarele alegeri, de-asta se „chinuie” el atat dar fara rost.

  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     12-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    896

    Astea-s reactii puerile.
    Daca maine vi s-ar naste un copil, nu credeti ca 1000 de euro v-ar fi foarte utili? (Sau nu stiti care-s cheltuielile la nastere?!?)
    @fria – astia nu-s bani sa-l cresteti pana la 18 ani, ca asta nu e obligatia statului, dar ca ajutor la un astfel de inceput de drum…
    De acord cu voi – probabil s-ar naste mai multi rromi – dar asta nu inseamna ca un astfel de ajutor nu ar fi binevenit pentru noi, ceilalti.
    Sunt convins ca, daca se va vrea, se va putea scoate ceva bun din o astfel de lege. Poate fi chiar limitata la primul nascut. Si asta ar fi bine.

    P.S.: vorbesc in totala cunostiinta de cauza dat fiind faptul ca sotia mea e programata la cezariana maine dimineata la 7 jumatate…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.