Olguţa Vasilescu: Ungureanu nu are curajul să se atingă de Blejnar şi...

Olguţa Vasilescu: Ungureanu nu are curajul să se atingă de Blejnar şi Duţă

430
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Senatorul PSD Lia Olguţa Vasilescu consideră că premierul Mihai Răzvan Ungureanu evită să ia o decizie în privinţa lui Sorin Blejnar şi Lucian Duţă, pentru că nu are curaj.

“Am văzut ieri seară că premierul României a răspuns în cadrul unei emisiuni tv foarte evaziv la întrebările moderatorului legate de demiterea şefului ANAF şi al celui al CNAS. Sunt dezamăgită, pentru că şi actualul premier nu are curajul să se atingă de cei doi şi de interesele pe care cei doi le reprezintă. Nici nu mai vorbesc de lipsa de profesionalism de care au dat dovadă şi de abuzurile pe care le-au făcut în funcţie.

Dacă periclitarea vieţii bolnavilor de cancer sau eşecul total în lupta cu evaziunea fiscală nu reprezintă motive suficiente pentru demiterea celor doi, atunci nu pot spune decât faptul că premierul României fuge de răspundere. Nu are autoritatea necesară de a interveni „chirurgical” pentru curăţarea sistemului, iar cei doi vor continua să greşească dacă nu sunt demişi imediat”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu.

Sursa: http://radicaldedolj.info/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.