Formațiunea lui Dan Diaconescu, magnet pentru primarii și consilierii altor partide

Formațiunea lui Dan Diaconescu, magnet pentru primarii și consilierii altor partide

403
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mihai Cilibiu (foto), președintele Partidului Poporului – Dan Diaconescu – Filiala Dolj, anunță un val de adeziuni pentru formațiunea sa din partea consilierilor și primarilor USL și PDL. Mai mult decât atât, Mișcarea Populară este refuzată de doljenii lui Dan Diaconescu. Până în prezent, conform declarației lui Cilibiu, filiala doljeană are 12.000 de membri și 134 de consilieri locali proveniți de la alte formațiuni politice. La viitoarea conferință de presă, liderul PP-DD Dolj a promis că în fața jurnaliștilor va veni “un primar din Sudul județului”, care va semna adeziunea la partidul lui Dan Diaconescu și va fi anunțat ca viitor candidat pentru un nou mandat în fruntea localității.

Optimismul tinerei conduceri a PP-DD Dolj pare a fi justificat de procentul de 25 la sută în sondajele de opiniei cu, după cum susține Cilibiu, este creditată filiala doljeană. La viitorarele alegeri locale miza este de a obține cel puțin 20-23 la sută, păstrând tendința la cele parlamentare pentru că “noi nu venim cu reciclați politici și suntem o prezență naturală pe scena politică, susținută de masele populare.”

Mihai Cilibiu: “În Mișcarea Populară se află partide expirate și nu este decât o manevră care nu va păcăli pe nimeni. În acest moment, USL este preocupată doar de luptele din interior și de disputele din filialele care se ceartă pe candidați. USL se va distruge singură din cauza luptelor pentru pozițiile de candidați”

Lupta lui Cilibiu cu adversarii politici este dusă și prin negocieri cu fugari cu nume, unele de la PDL, altele de la PSD. Primarul Gheorghiță de la Podari se află pe lista celor cu care s-a negociat și de la care așteaptă un răspuns, fără prea mult optimism, liderul PP-DD Dolj. În schimb, acesta nu așteaptă de la Gheorghe Nedelescu, consilier local PSD ( Cilibiu a precizat sec: “Nu l-am văzut niciodată!”) sau Adrian Mititelu, cel despre care consideră nu-l vede în postura de candidat la Primăria Craiova “din cauza notorietății sale negative.”

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.