Expoziție de mărțișoare și icoane donate de elevii din Craiova pentru o...

Expoziție de mărțișoare și icoane donate de elevii din Craiova pentru o bolnavă de leucemie

265
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fundaţia „Cuvântul care zideşte”, patronată de Mitropolia Oltenia, a reușit să strângă 5000 de mărțișoare donate de elevii Colegiului Naţional „Carol I”, ai Colegiului Naţional „Fraţii Buzeşti” şi ai Şcolii „Nicolae Romanescu”, pentru o tânără bolnavă de leucemie

Oana Neacşu este elevă în clasa a IX-a la Colegiul „Carol I” și suferă de leucemie acută mieloblastică. Elevii craioveni s-au gândit să-i dea o mână de ajutor printr-o expoziție de mărțișoare, iar banii obținuți să-i folosească la tratament, care este foarte costisitor. Evenimentul va avea loc la Teatrul Liric „Elena Teodorini”, pe 13 martie, începând cu ora 16:00.

În cadrul aceleiași campanii umanitare, „Dar cu drag de mărţişor”, școlarii craioveni au donat și icoane pictate chiar de ei. „Ideea ne-a venit în momentul în care o elevă de la Palatul Copiilor, neputând să participe la confecţionarea mărţişoarelor, a donat o icoană pe care o pictase. Este pentru prima dată când elevii donează icoane pictate chiar de ei”, a adăugat Cristina Stamatoiu, director executiv al Fundaţiei „Cuvântul care zideşte”.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.