PDL caută voturi şi în pântece: 1.000 de euro, primă de naştere

PDL caută voturi şi în pântece: 1.000 de euro, primă de naştere

430
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

PDL Craiova intenţionează să propună consiliului local acordarea unei indemnizaţii de 1.000 de euro la naşterea fiecărui copil ai cărui părinţi sunt din Craiova.“Propunerea noastră este să se acorde o indemnizaţie la naştere de o mie de euro pentru fiecare copil ai cărui părinţi sunt din Craiova.

Cred că este o investiţie în viitorul oraşului, pentru că, din păcate, în ultimii ani, Craiova a avut de suferit din punct de vedere demografic”, a declarat viceprimarul Mărinică Dincă, preşedintele PDL Craiova. Acesta a mai spus că, funcţie de media natalităţii în Bănie, primăria ar cheltui circa 2 milioane de euro pe an. “În varianta optimistă, vom avea 2.000 de naşteri pe an, cu toate că, în 2010 şi 2011 am scăzut mult sub acest prag. Asta înseamnă 2 milioane de euro pe an. În cazul în care propunerea va fi votată în consiliul local, se va aplica din luna mai a acestui an, suma necesară până la finalul anului fiind de un milion de euro”, a mai spus Mărinică Dincă. Întrebat dacă nu cumva această propunere este lansată cu intenţia de a-i atrage la vot pe craioveni şi, mai ales, pe o anumită parte a populaţiei din Bănie, cea de etnie romă, Dincă a afimat că nu este vorba de aşa ceva şi că nici un act de administraţie nu poate fi promovat prin discriminare.

Nouapresa.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     05-03-2006
    Locatie
     living in cyberspace
    Mesaje
    252

    sigur ca da, de ce nu l-a trosnit ideea asta cand era Solomon la puscarie, daca se gandea la sporul demografic? Si sigur, nici gand de discriminare, doar ca o sa ne umplem si mai mult de tigani sau romani tiganizati. De ce nu da 1000 de euro si pentru primele 2000 de decese? Sa vedem ce ofera si Solomon, si Olgutza, ca deh… vin alegerile si trebuie pomana…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.