OLT: Încă 100 de locuri la creşele din Slatina

OLT: Încă 100 de locuri la creşele din Slatina

234
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Chiar dacă pentru multe mămici creşa este ultima variantă, locurile în aceste instituţii nu sunt niciodată suficiente, în Slatina. Aşa se face că parinţii depun cererei încă din luna ianuarie, pentru anul şcolar care începe de la 1 septembrie. Pentru a scăpa de criza de locuri din creşele slatinene, autorităţile vor amenaja încă cinci grupe pentru pitici.

 

Criza locurilor la creşele din oraş va fi rezolvată anul acesta. Primăria Slatina va reabilita clădirea aflată lângă Servicul de Pasapoarte şi va realiza cinci grupe pentru cei mici, astfel că toţi părinţii care sunt nevoiţi să îşi ducă copiii la creşă vor avea locuri suficiente.

În prezent, la Directia de Protecţie şi Asistenţă Socială sunt deja peste 100 cereri pentru locurile din creşe.

Numărul locurilor la creşe pentru anul viitor va fi aflat abia în luna august, când unii dintre copii vor merge catre grădiniţe, iar alţii vor rămâne în continuare în creşe.

Toate cele trei creşe din Slatina au fost complet revonate şi modernizate. Părinţii plătesc aproximativ 150 lei lunar pentru hrana şi îngrijirea copiilor care merg la creşă.




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.