Viceprimarul Marinică Dincă, despre lucrările de asfaltare: “Felicit colegii pe care i-am...

Viceprimarul Marinică Dincă, despre lucrările de asfaltare: “Felicit colegii pe care i-am condus în acest proiect anul trecut!”

483
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

iceprimarul Craiovei, Marinica Dincă, a ţinut să mulţumească tuturor colegilor pentru eforturile depuse în urmă cu un an pentru obţinerea fondurilor necesare lucrărilor de asfaltare care se desfăşoară în oraş.
În perioada în care a fost primar, Marinica Dincă spune că a făcut eforturi susţinute, împreună cu echipa din primărie, să atragă banii necesari lucrărilor de asfaltare.
“Îi mulţumesc lui Teodor Sas, doamnei Preduş, directorului zonei metropolitane, Laurenţiu Diaconu. Îi felicit pe toţi colegii mei pentru această realizare”, a declarat viceprimarul Marinica Dincă.
Bulevardele Olteniei şi Tineretului vor fi reabilitate în cadrul unui proiect mai larg, care prevede modernizarea a nu mai puţin de şase artere din zona de nord-vest a oraşului. Valoarea totală a investiţiei se ridică la peste 400 de miliarde de lei vechi, grosul sumei fiind asigurată din fonduri comunitară, în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană a Craiovei.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.