DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei

306
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aseară, în jurul orei 18:30, în Craiova, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier aflaţi în executarea serviciului l-au depistat pe P.ŞTEFAN, 57 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada Constantin Brîncoveanu din municipiu.
Lui P.ŞTEFAN i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile legale.

La data de 06.03.2012, la ora 2000, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova aflaţi în executarea serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier l-au depistat pe B.MIRCEA, 30 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Dacia, având o concentraţie alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Acesta a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.

Un echipaj d siguranţă publică format din poliţişti ai Secţiei 3 şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova au oprit pentru control un autoturism la volanul căruia a fost identificat O.MIHAI, 27 de ani.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul avea autorizația de circulație provizorie expirată. Şi în acest caz poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002Rep.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.