Duduială vrea să facă muncă de voluntariat în oraşul cu „fântâni fără...

Duduială vrea să facă muncă de voluntariat în oraşul cu „fântâni fără grai”

382
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele PNŢCD Craiova a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre planurile pe care le are cu tinerii craioveni, alături de care vrea să desfăşoare acţiuni de voluntariat, dar şi evenimente culturale.

 

În acest scop, vrea să se organizeze cu un grup de tineri pentru a face curățenie pe străzile Craiovei, dar și să vopsească pomii cu var. Cât despre un eventual buget pentru această activitate, țărănistul Duduială s-a gândit să apeleze la prietenii săi, care ar putea să-l ajute cu o donație. „Cineva trebuie să facă și voluntariat pentru acest oraș, să arătăm că suntem solidari. Solomon ce-a făcut opt ani de zile? A îngropat 400 de apartamente în niște fântâni care acum și-au pierdut graiul”, a declarat Gheorghe Duduială.

Acesta va mai organiza și o întâlnire la Casa Studenților, pe 16 martie, unde invitat va fi scriitorul Alex Ștefănescu. Prin astfel de acțiuni, el își dorește să pună în umbră „cântările” pe care le organizează de obicei primarul Antonie Solomon.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.