Răniţi într-un accident cu snowmobilul

Răniţi într-un accident cu snowmobilul

344
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi alpinişti utilitari din Lupeni, au fost răniţi, marţi seara, într-un accident care a avut loc în staţiunea Voineasa, din judeţul Vâlcea.

Arpad Szasbo, de 25 ani, şi Marian Brişcă, de 35 ani, se plimbau cu un snowmobil, în apropierea pârtiei care se construieşte la Obârşia Lotrului. În timp ce coborau de pe versant snowmobilul a rămas fără frâne, s-a izbit de un copac, după care a luat foc şi a căzut peste cei doi alpinisti. „În urma impactului alpiniştii s-au ales cu leziuni la cap şi membre. Unul dintre ei suferind şi arsuri de gradul II pe gambe”, a declarat subinspectorul Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene  Vâlcea. Cei doi răniţi au fost transportaţi de la locul accidentului cu o ambulanţă SMURD de la Brezoi. Pe drum ei au fost preluaţi de reprezentanţii de la Salvamont Sibiu care i-au dus la Spitalul Sibiu unde au fost internaţi.

 




Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.