Victor Ponta: Decizia CCR era de așteptat

Victor Ponta: Decizia CCR era de așteptat

637
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Decizia Curţii Constituţionale referitoare la învestirea noului Guvern era de aşteptat, pentru că deciziile acestei instituţii “sunt luate politic”, a declarat miercuri preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al Uniunii Social Liberale.

El a pledat pentru un nou mod de funcţionare a Parlamentului.
“Era de aşteptat, deciziile se iau politic. Singurul lucru care rămâne pentru noi toţi este ca, după alegerile din noiembrie, că regândim împreună cu cei care sunt acum la Putere şi care vor fi în Opoziţie un nou mod de funcţionare a Parlamentului. Acum nu se respectă regulile, nu se respectă cvorumul, nu se respectă ce votezi. Categoric, trebuie să muncim împreună ca să avem din nou un Parlament care să funcţioneze. Dar asta va fi posibil după noiembrie”, a afirmat liderul PSD, la Palatul Parlamentului.
CCR a decis miercuri că hotărârea Parlamentului prin care a fost învestit Guvernul Mihai-Răzvan Ungureanu este constituţională. CCR a respins în acest fel sesizarea Uniunii Social Liberale prin care a contestat învestirea de către Parlament a Cabinetului Ungureanu.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.