Nu toate şase-s norocoase. Strada Toamnei, reabilitată în altă toamnă

Nu toate şase-s norocoase. Strada Toamnei, reabilitată în altă toamnă

392
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Strada Toamnei din cartierul craiovean Bariera Vâlcii va fi ultima din cele şase străzi cuprinse în programul de reabilitare pe care vor începe lucrările. Constructorii au interzis până ce Compania de Apă realizează canalizarea.

 

Proiectul cu finanţare europeană prevede reabilitarea a şase artere din Craiova: bulevardele Tineretului şi Oltenia din Craioviţa Nouă, plus străzile Brestei, Pelendava, Amaradia şi Toamnei.

Lucrările au început, deocamdată, pe cele două bulevarde din Craioviţa, programate a fi reabilitate în aproximativ trei luni, celelale artere urmând a fi luate în primire de drumari ulterior.

O situaţie mai problematică se regăsesşte pe strada Toamnei, care nu poate fi reabilitată deocamdată. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, asfaltările nu pot începe până ce Compania de Apă Oltenia nu implementează sistemul de canalizare pe artera respectivă. Canalizarea va fi realizată, din câte se pare, în cadrul Masterplanului Judeţean de Apă, care abia ce-au demarat, aşa că edilii au pus strada Toamnei la coada listei de reabilitare, urmând a fi pusă la punct ultima în cadrul proiectului de reabilitare, care este programat să se întindă pe o perioadă de 28 de luni.

Alternativa ar fi încă o perioadă de câţiva ani fără canalizare pentru craiovenii din zonă, municipalitatea nemaiavând dreptul să umble la asfaltul turnat pe bani europeni pe o perioadă de şapte ani.

 

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.