Flavius Stoican: „FC Olt este o echipă ambiţioasă”

Flavius Stoican: „FC Olt este o echipă ambiţioasă”

310
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antrenorul celor de la Chindia Târgovişte, Flavius Stoican, s-a arătat nemulţumit la finalul amicalului pe care echipa sa l-a pierdut cu FC Olt Slatina. Fostul internaţional este convins însă că în meciurile oficiale, fotbaliştii săi vor fi mult mai concentraţi.

 

„Sunt nemulţumit din cauza faptului că nu am reuşit să câştigăm, cu toate că ne-am creat situaţii, dar până la urmă sunt lucruri care se pot remedia. Trebuie să tratăm mai serios anumite faze, sunt convins că în meciurile oficiale vor fi mai concentraţi. Noi vrem să câştigăm fiecare meci în parte, dacă va fi posibilă promovarea ar fi foarte bine, dacă nu, noi ne dorim să avem un fotbal plăcut, iar lumea să vină la stadion. FC Olt mi-a lăsat o impresie bună, este o echipă care s-a organizat bine, ambiţioasă, care a alergat, a muncit, şi-a dorit mai mult decât noi victoria, au jucat ca într-un meci oficial”, a declarat Flavius Stoican, la finalul jocului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.