„Caravana primăverii”, ajunsă la a cincea ediţie

„Caravana primăverii”, ajunsă la a cincea ediţie

264
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Încărcaţi cu mini-lucrări decorative şi melodii româneşti sau din repertoriul internaţional, micuţii artişti, îndrumaţi de profesorii Iohana Popescu, Ioana Nichita, de la Palatul Copiilor, şi Marius Fieraru, de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii au luat la rând instituţiile slătinene, pentru a le dărui doamnelor şi domnişoarelor mărţişoare.

 

„Suntem consecvenţi în derularea campaniei «Caravana primăverii» şi venim şi anul acesta să le urăm celor mai dragi şi celor mai iubite fiinţe din univers: mămicile, bunicile, colegele, prietenele, soţiile, tuturor domnişoarelor şi doamnelor din Slatina un sincer «La mulţi ani!» şi în acelaşi timp să le oferim mici cadouri de început de primăvară: mărţişoare muzicale şi plastice”, a precizat Marius Fieraru, dirijorul corului vocal „Vocess Primavaera”.

Colaborarea dintre cele două instituţii funcţionează din 2007 fără cusur, dovadă fiind faptul că această acţiune s-a transformat într-unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale începutului de an.

 

„A devenit o activitate cu tradiţie şi vă pot spune că doamnele şi domnişoarele se bucură să ne revadă la fiecare început de primăvară. Elevii de la clasele de artă decorativă şi pictură pe sticlă au confecţionat şi anul acesta, ca de obicei, câteva mini-lucrări decorative unicat, pe care le înmânăm cu drag femeilor din Slatina”, a explicat şi Ioana Nichita, unul dintre coordonatorii micuţilor de la Palatul Copiilor „Adrian Băran”.

 

Printre instituţiile care au fost vizitate de „Caravana Primăverii” s-au numărat Inspectoratul Şcolar al Judeţului Olt, Primăria municipiului Slatina, dar şi redacţiile ziarelor şi televiziunilor locale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.