ACB Associates ar putea aduce furnizori pentru companiile Ford și Cummins Generator...

ACB Associates ar putea aduce furnizori pentru companiile Ford și Cummins Generator Technologies din Craiova

522
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj, împreună cu Marilena Bogheanu, directoarea Agenției de Dezvoltare Regională Sud-Vest Olteni, a avut o întâlnire cu reprezentanții ACB Associates din Marea Britanie pentru un parteneriat într-un proiect pilot de identificare a unor firme locale, posibili furnizori pentru companiile Ford și Cummins Generator Technologies.

„În cadrul întâlnirii de azi s-a stabilit realizarea unui proiect pilot și, dacă va avea succes, acesta să constituie baza unui proiect major în următorii trei ani de zile. De la ultima vizită a ACB Associates în Craiova și până acum, au ținut legătura cu companiile Ford și Cummins Generator Technologies.”, a declarat Ion Prioteasa.

Acest parteneriat ar putea crea locuri de muncă în Craiova care, la rândul lor, pot genera venituri suplimentare la bugetul local. Președintele Consiliului Județean Dolj a mai precizat că ACB Associates ia în calcul varianta realizării unui program de promovare a Regiunii Oltenia.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.