USL Dolj la comisia de arbitraj de la București. Miza este mare,...

USL Dolj la comisia de arbitraj de la București. Miza este mare, și interesele pe măsură.

396
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Era de așteptat că PSD și PNL Dolj vor ajunge la comsia de arbitraj de la nivel central. Ideea de paritate nu a fost niciodată agreată de social-democrați. Dacă înainte și după, este adevărat că scurt timp, încheierea Protocolului dintre PSD și ACD s-a vehiculat ideea de apritate, a fost doar pentru a-i calma pe liberali.

La nivelul județului Dolj, Partidul Național Liberal are, în principiu, 18 primari, iar PSD Dolj vreo 49, după ce a pierdut mulți care au migrat către alte partide. La nivelul CJ Dolj pesediștii sunt net superiori liberalilor.

Este normal ca fiecare dintre cele două partide să să încerce să își maximizeze câștigul în alegerile locale. Și atunci, PNL Dolj cere mult, ca să aibă de unde să scadă.

PSD dorește o reprezentare de 1 la 3 pe listele de consilieri județeni și municipali, iar PNL 1 la 2.

Deocamdată cei de la USL Dolj au ajuns să negocieze de față cu cei doi secretari generali ai PSD și PNL. Vor fi asistați și de Victor Ponta și Crin Antonescu.

La un moment dat una dintre părți va ceda, pentru că sunt obligați să ajungă la o înțelegere. Și vor ajunge cât de curând, pentru că timpul este scurt, iar miza una este foarte mare.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.