Barcelona a ridiculizat vicecampioana Germaniei. Messi a intrat în istorie

Barcelona a ridiculizat vicecampioana Germaniei. Messi a intrat în istorie

536
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După 3-1 în tur, trupa lui Guardional a învins cu 7-1 nefericita Bayer Leverkusen, fotbalistul argentinian marcând aseară 5 goluri.

 

Lionel Messi a devenit aseară primul jucător din istoria Champions League care înscrie de 5 ori într-un meci. După prestaţia senzaţională cu Leverkusen, acesta a fost elogiat nu numai de presă sau de antrenori, ci şi de fotbalişti importanţi precum Rooney, Falcao sau Maresca. „Ce face Messi pare o glumă. E cel mai bun dintotdeauna”, a spus Wayne Rooney pe o pagină de socializare. Atacantul lui Manchester a fost completat de mijlocaşul italian al formaţiei Malaga, Enzo Maresca: „Imaginaţia mea nu poate să creadă că poate exista cineva mai bun. Pele, Maradona, Platini? Toţi mari. Messi? Monstruos.” Şi vârful columbian al lui Atletico Madrid, Falcao, a fost uluit de reuşitele argentinianului: „A fost un meci de Ligă sau a fost Messi într-o partidă de Playstation? Leo a fost de neoprit. Dacă înscria 6 goluri primea două mingi?” În cealaltă partidă, APOEL Nicosia a produs surpriza, reuşind să elimine la penaltiuri pe Lyon. După 0-1 în Franţa, ciprioţii s-au impus cu 1-0 în timpul regulamentar. La loviturile de departajare, APOEL a câştigat cu 4-3, după ratările lui Lacazette şi Bastos, şi s-a calificat în premieră în sferturile Ligii Campionilor.

Radu Ştefan

Barcelona – Leverkusen 7-1, în tur 3-1

Au marcat: Messi ’26, ’43, ’50, ’58, ’84, Tello ’55, ’60 / Bellarabi ’90+1

APOEL Nicosia – Olympique Lyon 1-0 (4-3 la penaltiuri), în tur 0-1

A marcat: Manduca ‘9



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.