Craiovean cercetat pentru port fără drept de armă albă

Craiovean cercetat pentru port fără drept de armă albă

304
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În noaptea de 07/08.03.2012, în jurul orei 23.45, un echipaj de siguranță publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie în timp ce executa serviciul de patrulare pe strada Caracal, în zona Complexului Dacia, au oprit pentru control un autoturism, care se deplasa cu viteză redusă.

La volan a fost identificat V.ROBERT, 20 ani, din Balş, judeţul Olt, iar cu prilejul verificării autoturismului, în portbagaj poliţiştii au găsit o bâtă confecționată din lemn, tip baseball, în lungime de 65cm, despre care tânărul a declarat că îi aparține și o poartă de regulă în autoturism.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Secției 3 Poliție unde i-au fost întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracțiunea de port ilegal de armă albă, prevăzută de Legea 61/1991R.



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     02-02-2010
    Locatie
     A®n corazA³nu tAƒu`a™¥ Sex: ---------- normal ca fac
    Mesaje
    199

    pai si daca ma opreste pe mine cand vin de la tara si ma prind cu 3 topoare si 5 furci in portbagaj ?
    ma baga la parnae direct ?

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-11-2010
    Mesaje
    13

    asta e tara in care traim , ce ne mai mira faptu ca pentru o simpla bata gasita in masina ai face dosar penal ! la astea care ne au zapacit si ne au furat de am ajuns ras in Europa nu le mai face nimic ………la saracu baiat dosar penal pe o simpla bata …………………………. legea lu papuc

  3. #3
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-10-2006
    Locatie
     Metropola Craiova
    Mesaje
    16

    Ce idioti…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.