Voleibalistele au salvat onoarea

Voleibalistele au salvat onoarea

396
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La mijlocul săptămânii, trei echipe ale SCM Craiova au fost angrenate în competiţie. Voleibaliştii şi baschetbalistele au pierdut, victorioase ieşind doar voleiblistele lui Marian Constantin.

Băieţii lui Dănuţ Pascu au pierdut cu 3-0, după „un meci echilibrat“, potrivit antrenorului, în faţa celor de la Remat Zalău, în faza 1, turul 1 din play-off.
Pascu a zis: ”Un meci echilibrat dar de la care, personal, așteptam mai mult. L-am pregătit foarte bine și mi-aș fi dorit mai mult din partea băieților. Sper să facem un joc și mai reușit sâmbătă pe propriul teren în fața fanilor noștri.”

Pe 10 şi pe 14 sunt următoarele dispute cu zălăuanii, prima la Craiova.

Baschetbalistele au încasat o corecţie severă la Arad, de la ICIM, scor 74-56. Liviu Manea a comentat astfel rezultatul: ” Un meci disputat în care am fost în permanență în joc. Diferența s-a făcut la bancă. N-am ce să le reproșez fetelor și sper să fim cu lotul valid în play-off, pentru că se vede omogenitatea în joc a echipei, lucru foarte important în perspectiva jocurilor care vor urma.”

Pe 10 martie, de la ora 16:00, fetele lui Manea vor întâlni Rapid Bucureşti.

Voleibalistele au ieşit biruitoare din întâlnirea cu CSM Lugoj, scor 3-1 pe seturi. Antrenorul Marius Constantin a făcut o radiografie a partidei: : ”Un meci în care am obținut excat ce ne-am propus, o victorie de 3 puncte. Mă bucur că am stat mai mult pe teren și am avut un meci în care ne-am arătat și unele dintre slăbiciuni, dar până la urmă a ieșit cum ne-am propus și am luat cele trei puncte. Mergem acum la Piatra Neamţ ca să ne jucăm şansa. Dacă vom evolua cum am făcut-o în primele două seturi, este posibil să facem o surpriză acolo şi să schimbă locurile în clasament.”

Următorul joc va fi la Piatra Neamţ, sâmbătă.

Sursa: oltenia-sport.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.