Tg Jiu: Suspect de viol, retinut de politisti

Tg Jiu: Suspect de viol, retinut de politisti

248
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

SUSPECT AL INFRACŢIUNII DE VIOL, REŢINUT DE POLIŢIŞTII DE INVESTIGAŢII CRIMINALE

Un târgujian este suspectat că prin ameninţare şi violenţă, a constrâns o tânără şi o minoră de 15 ani, să întreţină raporturi sexuale. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale l-au reţinut pe suspect şi urmează să îl prezinte unităţii de parchet competente cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de viol.

În dimineaţa zilei de 7 martie, la ora 04:05, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către o tânără de 21 de ani, din comuna Scoarţa, cu privire la faptul că aceasta şi prietena sa, o minoră de 15 ani, au fost constrânse de către P.I., prin violenţă şi ameninţare cu un cuţit, să întreţină raporturi sexuale.
Din probatoriul administrat până în prezent de către poliţiştii de investigaţii criminale s-a stabilit că în noaptea de 6 spre 7 martie a.c., cele două victime au fost acostate de către suspectul P.I., de 35 de ani, din municipiul Târgu-Jiu şi un tânăr de 22 de ani, din judeţul Teleorman. La un moment dat, întrucât se cunoşteau, victimele au acceptat invitaţia celor doi şi s-au deplasat cu aceştia într-un apartament din Târgu-Jiu.
Aici, pentru a le determina să întreţină raporturi sexuale, P.I. a exercitat împotriva celor două victime acte de violenţă şi le-a ameninţat cu un cuţit.
Poliţiştii de investigaţii criminale au emis împotriva suspectului ordonanţă de reţinere pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de viol şi l-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Gorj.
Astăzi, 08.03.2012, suspectul va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.