Angajații Spitalului Filantropia din Craiova au donat o parte din impozit pentru...

Angajații Spitalului Filantropia din Craiova au donat o parte din impozit pentru o capelă

295
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

160 de medici de la Spitalul Municipal Filantropia au depus cereri pentru a dona  2% din impozitul plătit la stat, pentru modernizarea Capelei  Sfântului Pantelimon.

«Sunt credincioși din rândul medicilor, șefilor de secție, asistenților medicali și personalului auxiliar. Banii care se vor aduna vor fi de mare ajutor Capelei „Sfântul Pantelimon”. Angajații spitalui ne-au sprijinit cu tot sufletul», a afirmat părintele Adrian Claudiu Pîrvu.

 Capela „Sfântul Pantelimon” se află în spatele Maternității Filantropia, iar fondurile strânse vor folosi pentru cumpărarea unor microfoane pentru sistemul de sonorizare, reparații și alte obiecte trebuincioase.

„Credincioșii care doresc să ajute capela unde ne rugăm cu toții, de la bolnavi la angajați ai spitalului, pot veni la capelă pentru a depune aceste cereri”, a mai precizat părintele Adrian Claudiu Pîrvu, de la Capela Spitalului Filantropia.

Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.