Mihaela Geoană a sărbătorit Ziua Femeii la Craiova, cu angajatele de la...

Mihaela Geoană a sărbătorit Ziua Femeii la Craiova, cu angajatele de la Ford

246
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Fundaţia “Renaşterea” condusă de soţia senatorului Mircea Geoană şi-a adus unitatea de diagnostic mobil în curtea Ford, într-o campanie de prevenire şi depistare precoce a cancerului de sân şi col uterin.
În perioada 28 noiembrie 2011 – 6 martie 2012 peste 700 de angajate ale Ford Craiova au beneficiat de investigaţii medicale gratuite în unitatea de diagnostic mobil a Fundaţiei Renaşterea, fiind efectuate 647 de teste Babeş-Papa Nicolau şi 539 de mamografii.
Rezultatele campaniei au fost prezentate azi, la sediul Ford din Craiova, de Mihaela Geoană şi Angella V. Alexander – director de Resurse Umane Ford România, alături de doctor Gabriela POpescu, medic primar radiodiagnostic.
“Luna Martie este, prin tradiţie, luna dedicată femeii. Cel mai frumos cadou pe care îl poate primi oricare dintre noi este acela de a fi sănătoasă pentru ea însăşi şi, mai ales, pentru cei dragi. Stă în puterea noastră să ne păstrăm sănătatea, fiind informate, efectuând controale medicale periodice şi adoptând un stil de viaţă sănătos”, a declarat Mihaela Geoană.
În cei patru ani de activitate, unitatea de diagnostic mobil a mers în 37 de localităţi din România, în jumătate din judeţele ţării, de serviciile ei beneficiind până în prezent un număr de 16.300 de femei.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.