Slatina: S-a aruncat pe geamul internatului

Slatina: S-a aruncat pe geamul internatului

515
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O elevă de la Colegiul Naţional Vocaţional Nicolae Titulescu din Slatina se află în stare gravă la spital, după ce s-a aruncat de la geamul internatului în care era cazată.

 

Tânăra în vârstă de 16 ani a fost prinsă de supraveghetoarea căminului în compania unui tânăr, în camera in care era cazată. Întrucât regulamentul şcolar interzice asemenea vizite, fata trebuia să dea unele explicaţii către conducerea şcolii. Încercând să scape de răspundere, fata s-a aruncat pe geam, de la etajul I. Ea a suferit răni grave la ambele picioare şi a fost transportată la un spital din Bucureşti.

Fata avea rezultate bune la învăţătura, participând chiar la olimpiade. În ultima perioadă însă, diriginta fetei a văzut-o mereu tristă şi abătută. În plus, cu puţin timp în urmă, tânăra a părăsit internatul fără acordul pedagogului.

Adolescenta avea o relaţie neacceptată de părinţii ei şi din această cauză a vrut să ascundă totul, recurgând la acest gest extrem.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     06-02-2009
    Locatie
     Unde nu te astepti!
    Mesaje
    4916

    Probabil gagiul erau acolo ca sa o felicite!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.