Stolojan: Nu văd de ce ne-am împotrivi unei alianţe cu PSD sau...

Stolojan: Nu văd de ce ne-am împotrivi unei alianţe cu PSD sau PNL, dar cu obiective clare

789
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Europarlamentarul PDL Theodor Stolojan nu exclude nicio alianţă după alegerile parlamentare din acest an, el apreciind, că sunt posibile alianţe între democrat-liberali şi PSD sau PNL, dacă sunt stabilite “obiective clare.

Theodor Stolojan consideră că “România a trecut prin toate experienţele posibile de combinaţii: PDL-PNL, PDL-PSD, acum avem în faţă PSD-PNL”, potrivit Mediafax.

“Deci nu cred că în România, în acest stadiu al evoluţiei politice, trebuie să existe vreun partid care spune “dom’le, eu nu pot coopera cu PNL sau nu pot coopera cu PSD, pentru a face o guvernare care să împingă România înainte”. Pentru că dacă, de exemplu, o guvernare cu PSD ajunge iarăşi la un blocaj în a schimba Constituţia României, în a face reorganizarea administrativ-teritorială, aşa cum avem acum un blocaj cu UDMR în reforma administrativ-teritorială a ţării, sigur că o asemenea guvernare n-are viitor”, a adăugat el.

Întrebat dacă exclude o alianţă cu PSD după alegerile parlamentare din acest an, Theodor Stolojan a răspuns: “Încă o dată spun, am trecut prin toate combinaţiile posibile, nu văd de ce ne-am împotrivi la o alianţă în viitor, însă cu obiective clare şi anume continuarea procesului de reformare, care are mari lacune, că, iată, reforma administrativ-teritorială e blocată, reforma în sănătate e blocată, reforma Constituţiei este blocată”.

Sursa: http://ponturidespre.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.