Fiul adjunctului comandatului Poliţiei Calafat, condamnat la cinci ani de închisoare pentru...

Fiul adjunctului comandatului Poliţiei Calafat, condamnat la cinci ani de închisoare pentru falsificare de carduri, a fost prins de poliţişti

294
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Fiul adjunctului comandatului Poliţiei municipiului Calafat, Laurenţiu Vlăduţ,  condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru clonare de carduri, a fost prins, ieri, de poliţiştii craioveni. Acesta a fost fugit din ţară.

În noiembrie 2010, tânărul, alături de alte cinci persoane a fost acuzat de falsificare de instrumente electronice de plată. La descinderi, din locuinţa acestora a fost ridicată aparatură electronică folosită la clonarea de carduri.

Tatăl lui  Laurenţiu Vlăduţ este adjunct al şefului Poliţiei municipiului Calafat, fost ofiţer în cadrul Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Craiova.

 

“În ultimele 24 de ore poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Secţiilor de Poliţie Urbane 1, 3 şi 5 au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă două persoane urmărite în temeiul legii. Unul dintre cei doi bărbaţi care au ajuns în arestul Poliţiei este Laurenţiu Vlăduţ de 32 de ani, din Craiova cercetat pentru săvârşirea de infracţiuni informatice, acesta fiind încarcerat în arestul inspectoratului. Acesta fusese pus în urmărire la nivel internaţional din data de 08.11.2010″, a declarat agentul principal Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa: oradedolj.ro



3 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-01-2012
    Mesaje
    19

    foarte bine ne-am saturat de baietii astea care au parintii sus pusi

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-01-2012
    Mesaje
    20

    Foarte bine se dadea si el mare cu taso

  3. #3
    Oldtimer
    Data de inscriere
     03-12-2005
    Locatie
     GIPSY CITY
    Mesaje
    1415
    Citat Mesaj initiat de Mirelusha_a
    Foarte bine se dadea si el mare cu taso

    Avea destule de la tac’su, se pare că voia să devină independent… NOT!

    ALLIANZ - A¢IRIAC

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.