Politică / Europarlamentarul Marian-Jean Marinescu optează pentru plățile directe în agricultura Uniunii...

Politică / Europarlamentarul Marian-Jean Marinescu optează pentru plățile directe în agricultura Uniunii Europene

252
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Grupul Partidului Popular European (PPE), din Parlamentul European, a organizat o întrunire la Palma de Mallorca, Spania, în cadrul căreia europarlamentarul Marian-Jean Marinescu a condus dezbaterea despre Reforma Politicii Agricole Comune (PAC).

„Este vital să menținem plățile directe în scopul de a garanta viabilitatea pe termen lung a activității agricole în întreaga UE și pentru a asigura securitatea alimentară, conservarea resurselor naturale și, bineînțeles, stimularea creșterii economice și ocuparea forței de muncă în zonele rurale mai puțin favorizate”, a declarat Marinescu.

Grupul PPE este de părere că fermierii trebuie sprijiniți astfel încât taxa pe valoarea adăugată să fie distribuită în mod egal pe parcursul aprovizionării. „Este necesară reducerea poverii administrative prin simplificarea PAC. Vom permite astfel agricultorilor să faca ceea ce ştiu cel mai bine – agricultură!”, a mai susținut Marian-Jean Marinescu.

 Diana Zamfir



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.