Vâlcea: Familia unui băiat decedat acuză autoritățile că nu au tratat cazul...

Vâlcea: Familia unui băiat decedat acuză autoritățile că nu au tratat cazul cu promptitudine

417
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un băiat de 15 ani din comuna Popești, Vâlcea, a murit în urma unui accident rutier, iar părinții săi îi acuză de lipsă de reacție pe medicul de familie, un poliţist şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vâlcea.

Familia băiatului decedat susține că acesta a fost călcat de o autoutilitară încărcată cu pâine, după ce șoferul autobuzului în care se afla, l-a trimis să umple o sticlă cu apă.

„Am făcut sesizare la Poliţie, ambulanţa a ajuns foarte târziu la locul accidentului, după o oră de la anunţare, deoarece a stat la o barieră am înţeles. Am făcut sesizări şi împotriva medicului din comună, dar şi împotriva poliţistului de aici, pentru că băiatul a fost ţinut în acest timp pe pământ, până la venirea salvării. Cel care l-a trimis să ia apă este şoferul autobuzului, iar cel care conducea autoutilitara care l-a lovit pe Daniel a depăşit autobuzul pe linie continuă. Suntem revoltaţi, copilul ăsta a murit cu zile, putea să scape, dar a fost un şir de greşeli care i-au luat viaţa şi cineva trebuie să răspundă”, a declarat Ana Lungu, o mătuşă a copilului.

Se pare că medicul din comună nu a permis transportul rănitului la spital, cu o altă mașină, în timp ce aștepta ambulanța, iar în cele din urmă, adolescentul a decedat.

Sursa: jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.