Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu solicită Guvernului relaxarea urgentă a politicii de angajare...

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu solicită Guvernului relaxarea urgentă a politicii de angajare în sistemul medical

885
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Deputatul PSD Nicolae Bănicioiu le solicită premierului Mihai-Răzvan Ungureanu şi ministrului Sănătăţii, Ladislau Ritli, să relaxeze urgent politica de angajare în sistemul medical şi să finanţeze în mod corespunzător domeniul.

Într-un comunicat de presă al Tineretului Social Democrat (TSD) remis sâmbătă AGERPRES, deputatul social-democrat susţine că, din cauza politicii de austeritate aplicată de Guvern, o secţie de chirurgie cardiacă precum cea de la Spitalul “Marie Curie” este nefolosită din lipsă de personal, iar copii care suferă de boli de inimă nu pot fi trataţi.
“Doresc să trag un serios semnal de alarmă şi să fac apel la responsabilitatea premierului Mihai-Răzvan Ungureanu şi a ministrului Sănătăţii, Ladislau Ritli, ce au în mâinile lor vieţile a mii de copii români ce se nasc cu probleme de inimă. An de an şi lună de lună, multora dintre copiii cu probleme cardiace le este refuzat dreptul la viaţă şi la tratament de către Guvernul României, care se încăpăţânează să aplice o austeritate absurdă şi să nu finanţeze corespunzător sistemul de sănătate publică”, afirmă Bănicioiu.
Deputatul social-democrat declară că o secţie de chirurgie cardiacă în valoare de 3,5 milioane de euro precum cea de la Spitalul “Marie Curie” stă nefolosită din lipsă de personal, “în numele politicii falimentare şi inumane a austerităţii.

Sursa: http://ponturidespre.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    941

    Acum in prag de alegeri pana acum nu si-a dat seama de acest lucru,nu a vazut dezastrul din medicina decat cand a fost sa aiba interes politic

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Locatie
     aici
    Mesaje
    407

    are si el cateva piz–lici pe care sa le traga de la tineret……doar e vestit …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.