Craiova: La braconat folosind arme de vânătoare

Craiova: La braconat folosind arme de vânătoare

294
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Craioveni cercetaţi de poliţişti pentru nerespectarea regimului arme şi muniţii

Vineri, 9 martie a.c., în cadrul activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Biroului Arme, Exploziv, Substanţe Periculoase şi Secţiei de Politie Rurala nr. 3 Bucovăţ au stabilit faptul că, în apropierea lacului Fântânele, două persoane se aflau la braconat folosind arme de vânătoare.
Cei doi suspecţi au fost identificaţi ulterior de către poliţişti ca fiind T.ILIE, 30 de ani şi P.FLORIAN, 38 de ani, ambii din Craiova. Totodată, din primele cercetări stabilindu-se faptul că aceştia, în jurul orei 18.00, s-au deplasat în apropierea lacului Fântânele cu scopul de a bracona, iar la întoarcerea în satul Ciutura, pentru a nu fi depistaţi de organele de politie cu armele asupra lor, le-au lăsat la domiciliul unui doljean de unde au fost ridicate în vederea cercetărilor.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectare a regimului armelor si muniţiilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.