Traian Băsescu la emisiunea „După 20 de ani” de la PRO TV

Traian Băsescu la emisiunea „După 20 de ani” de la PRO TV

707
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Declaratii Traian Basescu:

  • Funcţia de preşedinte a reprezentat cea mai mare umilinţă a vieţii mele. „În prima zi în care am plecat de la Cotroceni, plec din viaţa politică. Mi-a ajuns. A fost, cel puţin în ultimii ani, din 2007 până acum, a fost cea mai umilitoare perioadă din viaţa mea, jignit de dimineaţa până seara, de tot soiul de oameni, pe televiziuni, prin adunări publice. Funcţia de preşedinte a reprezentat pentru mine cea mai mare umilinţă a vieţii mele 
  • Am rupt orice legătură cu Petrom ca semn de protest faţă de profitul pe care l-a obţinut pe timp de criză, politica acestei companii este „imorală”
  • Decizia de revenire a salariilor la nivelul anterior tăierilor nu a fost luată din populism, ci deoarece s-au îndeplinit condiţiile stabilite.
  • „Dacă a dispărut motivaţia pentru care au scăzut salariile, să ascunzi asta cetăţenilor e la fel de incorect ca şi cum ai fura. De fapt ce să ascundem? Că ne-au crescut cheltuielile materiale? Eu sunt unul dintre cei care spun că acest buget trebuie scărmănat puţin la cheltuielile materiale”, a spus preşedintele.
  • Bugetul trebuie scărmănat puţin la cheltuielile materiale, el adăugând că a avut o discuţie pe această temă cu premierul Mihai Răzvan Ungureanu.
  • Băsescu: Nu este momentul pentru reducerea CAS pentru că această măsură, deşi îndreptăţită, ar reduce deficitul la fondul de pensii.
  • Am atins 7%, de fapt, cu acurateţe 6,94%, la sfârşitul anului trecut. Deci condiţiile de revenire s-au îndeplinit la 31 decembrie. În numele prudenţei, şi Guvernul Boc şi Guvernul Ungureanu au zis: «Discutăm după primul trimestru, să vedem ce se întamplă». Dar parametrii conveniţi cu fondul s-au atins
  • Cu tocuri înalte, cu pantaloni strâmţi, Udrea a avut cea mai bună absorbţie a fondurilor UE.  „Ne place, nu ne place, cum era ea, cu tocuri înalte, cu pantaloni strâmţi, a avut cea mai bună absorbţie a fondurilor europene. Îmi doresc să ajungă şi noii miniştri la rata de absorbţie a Ministerului Devoltării”


2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     26-01-2007
    Locatie
     George Enescu
    Mesaje
    6

    Are dreptate !… Sunt partide care si-au facut un crez in viata din ,,NU Basescu !,, Ghinion ! Votul meu nu-l vor primi pe asa ceva ! Vreau sa stiu clar ce au de gand sa faca daca vor ajunge la putere. A ! FOARTE IMPORTANT ! Daca mai indrazneste vreunul sa mareasca salariile la bugetari din banii platiti de noi cei ce lucram in ,,privat,, pe un jaf de salariu, va ia mama ….. pe toti ! Un sondaj s-a facut sa se vada parerea noastra a celor din ,,privat,, fata de marirea salariilor bugetarilor ? Sigur o sa aveti surprize.

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     16-05-2009
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    148

    fratilor sunte aici din cauza JAFULUI de dupa 90 can au inceput sa vanda tot pe nimic au trminat toata economia va aduceti aminte de COMTIM? DE GUBAN?acum sunt doar istoriedecat sa fi distrus CAP-urile mai bine la pastrau si aveau tarani cu ce sa faca agricultura.va intrbati cum au ajuns unde au ajuns TARICEANU,PATRICIU,toate tarile au o societete care se ocupa cu extractia,prelucrarea si vanzarea produselor petroliere,dar noi ,datorita guvernului nastase nu mai avem,stam la mana starinilor ai vazut ce a ramasa din marele combinat chimic de la craiova?sau electroputere? nimic

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.