Corabia: Incendiu la hotelul din port

Corabia: Incendiu la hotelul din port

306
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„Incendiu la hotelul din Portul Corabia”

Pompierii din cadrul Gărzii Vişina au intervenit în acesta dimineaţă, la ora 10.58, în oraşul Corabia, strada Portului Corabia, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unui hotel din zonă.
La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială pentru lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor de la Garda Vişina, în sprijinul militarilor venind încă o autospecială cu apă şi spumă de la Detaşamentul Caracal. În momentul sosirii echipajelor la locul solicitării, incendiul se manifesta la nivelul acoperişului şi exista pericolul ca acesta să se extindă şi la camerele hotelului. Pompierii au acţionat pentru stingerea incendiui mai bine de o oră, reuşind lichidarea acestuia în limitele găsite. Cu toate eforturile acestora, focul a distrus aproximativ 25 de mp din acoperişul hotelului. Cauza probabilă a incendiului este coşul de fum neprotejat termic faţă de materialele combustibile. Din fericire, nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.