Gorj: FURTURI DE TELEFOANE MOBILE, SOLUŢIONATE DE POLIŢIŞTI

Gorj: FURTURI DE TELEFOANE MOBILE, SOLUŢIONATE DE POLIŢIŞTI

240
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza


În data de 09.03.2012, ora11:00, Poliţia oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată de către o localnică, cu privire la faptul că fiicei sale, o minoră de 16 ani, i-a fost sustras un telefon mobil în valoare de aproximativ 400 lei.

Urmare a activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea furtului este un minor de 16 ani, din comuna Albeni.

Telefonul mobil a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

 

În noaptea de 10 martie a.c., în jurul orei 03:00, Poliţia municipiului Motru a fost sesizată prin 112 de către o minoră de 17 ani, din comuna Floreşti, judeţul Mehedinţi, cu privire la faptul că, în timp ce se afla într-o discotecă din Motru, i-a fost sustras telefonul mobil.

Din investigaţiile efectuate a rezultat că suspect de comiterea furtului este C.A.N., de 22 ani, din municipiul Motru, care, profitând de neatenţia părţii vătămate, i-a sustras din poşetă, telefonul mobil.

Bunul a fost găsit asupra suspectului. Ulterior, telefonul mobil a fost restituit părţii vătămate.

 

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit pe numele suspecţilor acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.