Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

252
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOSARE PENALE – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

În ultimele 24 de ore, în cadrul activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii doljeni au fost constatate 4 fapte de natură penală, respectiv încălcări ale normelor rutiere, pentru care au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R.
Astfel, au fost întocmite 3 dosare penale pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi un alt dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ieri, în jurul orei 12.45, un echipaj de siguranţă publică format din poliţişti ai Secţiei 2 Poliţie aflaţi în executarea serviciului l-au depistat în trafic pe B.MĂDĂLIN, 29 de ani, din comuna Pleniţa în timp ce conducea, pe strada Popoveni din Craiova, un autoturism având autorizația de circulație provizorie expirată.
Celui în cauză i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui autoturism neînmatriculat.

La data de 12.03.2012, la ora 17.45, în Craiova, pe strada C-tin Brîncoveanu, lucrători din cadrul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene l-au depistat în trafic pe M.COSMIN, 23 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
Poliţiştii i-au întocmit celui în cauză dosar penal în conformitate cu prevederile OUG 195/2002R.

În noaptea de 12/13.03.2012, în jurul orei 00.30, poliţişti din cadrul Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi l-au depistat pe T.MARIAN, 33 de ani, din comuna Scaieşti, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 Rep.

În aceeaşi noapte, în jurul orei 00.15, lucrători din cadrul Poliţiei municipiului Calafat l-au depistat pe I.CONSTANTIN, 22 de ani, din comuna Maglavit în timp ce conducea un autoturism având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată.
Celui în cauză  i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.