5 Aprilie 2012 – „Balul copilăriei eterne”, editia a 2-a

5 Aprilie 2012 – „Balul copilăriei eterne”, editia a 2-a

544
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Alina Serban si Anca Dindirică, cu sprijinul ”Asociatiei Dezvoltare si Psihoterapie prin Actiune” organizează joi, 5 aprilie, ora 19, la restaurantul „Oltenia Hotel”, Craiova, str. Caracal, Nr. 176 (lângă complexul comercial Bănie), evenimentul caritabil „Balul copilăriei eterne”, editia a II-a, sub genericul „Dă culoare vietii!”.

Vor fi prezenţi pe scenă DUCU BERTZI Ti Mihai Nenită, „Duo Classic” Octavian Gorun şi Corina Stănescu, Mc Dorin Band, Oltenia Big Band, meezosoprana Mihaela Popa şi dansatori profesionişti ai clubului „Patricia Dance”.

Programul va fi completat de o licitaţie. Operele de artă licitate au fost donate de artiştii Vasile Buz, Aurora Speranţa, Iulian Segărceanu, Mircea Giodea si Silviu Bîrsanu. Rezervarea unui loc sa face contra sumei de 100 RON, iar ţinuta de seară este obligatorie.

Printre invitaţi se numără reprezentanţi ai autorităţilor locale, oameni de afaceri, profesori, medici si reprezentanti ai societătii civile.

Fondurile obţinute în urma evenimentului vor fi folosite pentru achizitionarea de echipament medical necesar copiilor cu handicap neuromotor. Cu ajutorul DGASPC Dolj, au fost identificate mai multe cazuri de familii cu unul sau chiar doi copii cu handicap neuromotor, dar cu situatii financiare precare.

Vă reamintim că prima editie a „Balului copilăriei eterne”, ce a avut loc pe 12 aprilie 2011, a fost un real succes. 400 de oameni au fost prezenti la primul bal vienez organizat până atunci în Craiova, ceea ce a dus la strângerea a 11400 euro. Fondurile  obţinute în urma evenimentului caritabil au fost folosite pentru susţinerea activităţilor de recuperare a celor 12  adolescenţi cu autism cuprinşi în programul centrului de zi „Dr. Innocenzo Fiore” din Craiova, str. „Dimitrie Gerota”, Nr. 3.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.