Tg Jiu: MANDAT DE ARESTARE PREVENTIVĂ, EXECUTAT DE POLIŢIŞTI

Tg Jiu: MANDAT DE ARESTARE PREVENTIVĂ, EXECUTAT DE POLIŢIŞTI

295
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza


Un târgujian de 57 ani, pe numele căruia Curtea de Apel Craiova a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pentru comiterea infracţiunilor de şantaj, evaziune fiscală şi spălare a banilor, a fost prins de poliţiştii gorjeni.

În data de 12.03.2012, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au primit în vederea executării, mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui D.Ş.A., de 57 ani, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, împotriva căruia Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pusese în mişcare acţiunea penală într-un dosar penal în care este suspectat de comiterea infracţiunilor de şantaj, evaziune fiscală şi spălare a banilor.

În jurul orei 22:05, urmare a activităţilor de verificare şi căutare efectuate de către poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Poliţiei municipiului Târgu-Jiu şi Serviciului de Intervenţie Rapidă, suspectul a fost depistat într-un autovehicul, pe raza municipiului Târgu-Jiu.

Poliţiştii l-au reţinut şi introdus pe D.Ş.A. în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.