Gorj: La volan fara permis

Gorj: La volan fara permis

303
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

OPRIŢI LA TIMP DE CĂTRE POLIŢIŞTII RUTIERI

Poliţiştii rutieri au identificat în trafic, la volanul unor autoturisme, doi gorjeni care nu posedau permis de conducere.

În după-amiaza zilei de 12 martie a.c., în jurul orei 13:20, în timp ce acţionau pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în străinătate.

La volan, poliţiştii rutieri l-au identificat pe B.N., de 24 de ani, din municipiul Târgu-Jiu. Pe parcursul verificărilor, poliţiştii au constatat că tânărul îşi conducea autoturismul proprietate personală pe un drum public, deşi nu poseda permis de conducere.

În seara zilei de luni, în jurul orei 18:00, în timpul executării unei acţiuni punctuale pe DN 67 B, în comuna Licurici, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu-Cărbuneşti l-au identificat la volanul unui autoturism pe B.E., de 50 ani, din comuna Stoina, judeţul Gorj.

Efectuând verificări în baza de date a posesorilor de permise, poliţiştii au constatat că bărbatul nu avea drept să conducă autovehicule pe drumurile publice, întrucât nu poseda permis de conducere.

 

Poliţiştii rutieri au întocmit pe numele celor doi gorjeni, dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, faptă pentru care legislaţia rutieră în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoarea de la unu la cinci ani.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.