Centrul „Sfânta Ecaterina” a găzduit o sesiune despre dezvoltarea personalităţii pentru persoanele...

Centrul „Sfânta Ecaterina” a găzduit o sesiune despre dezvoltarea personalităţii pentru persoanele cu dizabilităţi

460
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Astăzi a avut loc o sesiune despre dezvoltarea personalităţii, la care au participat persoanele cu dizabilităţi din Centrul „Sfânta Ecaterina”, al Asociaţiei Vasiliada, patronată de Mitropolia Olteniei.

 

Participanţii au avut ocazia să urmărească filme video, în care un psiholog le-a vorbit despre autocontrol şi încrederea în sine.

„Am organizat un grup de suport pentru persoanele cu dizabilităţi, o sesiune despre dezvoltarea personalităţii, în sensul de a putea deveni oameni cu iniţiativă, care conduc, care au puterea de a merge mai departe în mod independent” a afirmat Florin Mojoiu, asistent social în cadrul Centrului „Sfânta Ecaterina”.

Una dintre persoanele prezente la eveniment s-a arătat încântată de iniţiativă şi se gândeşte să mai participe şi data viitoare. „Pe mine mă ajută foarte mult. Cum s-a întâmplat astăzi, când am vizionat filmuleţe prin care am învăţat că trebuie să avem mare încredere în noi, că trebuie să ne bazăm pe propria voinţă, nu pe ceea ce pot face alţii pentru noi, ci pe ceea ce noi înşine putem realiza în viaţă”, a spus Marius Popescu, de 34 de ani.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.