Lions Club Craiova a organizat în data de 10 martie 2012 la...

Lions Club Craiova a organizat în data de 10 martie 2012 la Căminul pentru persoane vârstnice din Craiova un spectacol dedicat femeilor cu prilejul zilei de „8 Martie”

654
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Lions Club Craiova a organizat în data de 10 martie 2012 la Căminul pentru persoane vârstnice din Craiova un spectacol dedicat femeilor cu prilejul zilei de „8 Martie”.

Lions Club Craiova a  adus un omagiu doamnelor  vârstnice,  pentru a le asigura că  întotdeauna va exista cineva care nu le uită şi le adresează un gând frumos, de sprijin.

La eveniment au participat 40 de doamne şi tot atâţia domni din Căminul pentru persoane vârstnice, care s-au bucurat de prestaţiile artistice ale uneia dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară – dna Angelica Stoican, precum şi prieteni de suflet ai clubului, membrii ai Asociaţiei Nevăzătorilor Dolj.

Programul spectacolului, compus din muzică populară şi muzica uşoară,  a fost susţinut de către Angelica Stoican, Mariana Anastasiu şi Taraful format din Radu Tudora – ocarina şi contrabas, Sandu Marin – muzicuţa şi fluier, Măgureanu Constantin – acordeon, Măgureanu Nicoliţa – chitară, Diana Cazan – muzică uşoară – voce, Iustinian Micu – clape.

La final doamnele au primit flori, precum şi câte un suvenir care să le amintească de acest moment organizat de către Lions Club Craiova, precum şi de ziua de „8 Martie”, iar căminului i-au fost donate 20 de cârje ortopedice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.