Dolj: Cinci persoane suspectate de comiterea unor furturi din locuinţe

Dolj: Cinci persoane suspectate de comiterea unor furturi din locuinţe

339
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii doljeni au reţinut cinci doljeni pentru comiterea unor fapte de furt calificat

Poliţiştii doljeni au introdus, aseară, în arestul inspectoratului pentru 24 de ore cinci doljeni suspectaţi de comiterea unor furturi din locuinţe.

În continuarea cercetărilor efectuate de lucrătorii Secţiei 15 Poliţie Rurală Filiaşi în mai multe cauze penale privind furturi din locuinţe au fost identificaţi şi conduşi la sediul poliţiei pentru audieri R.G., 16 ani, D.C., 17 ani, N.CRISTIAN, 23 ani, B.R., 17 ani, F.L., 16 ani, I.CONSTANTIN, 25 ani, toţi din comuna Coţofenii din Dos.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că aceştia, în noaptea de 05/06.03.2012, au pătruns în locuinţa lui D.ILIE, 84 de ani, din comuna Coţofenii din Dos de unde au sustras cupru şi aluminiu, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ de 1.000 lei. De asemenea, în sarcina suspecţilor au mai fost reţinute încă 6 fapte de furt.
Suspecţii sustrăgeau din locuinţele părţilor vătămate obiecte din cupru şi aluminiu în scopul de a le valorifica la centrele de colectare fier vechi. Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de 10.830 lei, din care poliţiştii au reuşit recuperarea a 40 %.
În baza probatoriului administrat de poliţişti împotriva învinuiţilor R.G., D.C., N.CRISTIAN, B.R. şi F.L. s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 ore şi au fost introduşi în arestul inspectoratului, urmând a fi prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Filiaşi cu propunere de arestare preventivă.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-01-2012
    Mesaje
    28

    tot romulani

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.